top of page

Velkommen til!

Opdateret: 8. dec. 2022

Starten på noget stort!


Hejsa! Jeg hedder Maximilian og hvis du er kommet så langt, så vil jeg byde dig hjerteligt velkommen. Her på hjemmesiden kommer jeg til at starte en lille videnskabelig blog, så man altid har chancen for at være opdateret på den nyeste viden. Desuden kommer jeg til at bruge bloggen, til at udgive alle former for nyheder, der rører virksomheden MVPFysioterapi. Dette kunne være klubaftaler, ekspansionsnyheder, flytninger mm. Så hvis du vil holdes opdateret, på enten det ene eller det andet, så ikke tøv med at abonnere. Det er selvfølgelig gratis!


Hvorfor videnskab?

Vores fag, fysioterapi, er afhængig af udvikling. Uden udvikling drejer vi rundt i et hamsterhjul uden nogen form for fremskridt. Og der er stadig så mange problematikker vi ikke kan løse, endda ikke engang kan diagnosticere. Det er selvfølgelig ikke umuligt for dig at finde ud af den viden, men det er helt klart nemmest, hvis jeg gør det for dig ;) Nedenunder har du lige et billede af mig (det er altid nemmere, at sætte ansigt på et navn).

Jeg er selv ny til det her, så hvis du studser over noget, eller du synes der er noget forkert i det jeg skriver, så tøv ikke med at skrive til mig. Hvis der mangler et komma, så undskylder jeg i forvejen, mit modersmål er ikke dansk.


Tilbage til det seriøse. Som sagt kommer der nogle faglige blogpost herinde. Emnerne kommer til at være meget forskellige. Fra sportens verden til almindelige rygsmerter, så kommer du til at finde alt her løbende. Jeg prøver så vidt som muligt at lave et indlæg 2x om måneden.


Helt til sidst vil jeg selvfølgelig også nævne, at jeg er interesseret i din skade eller dit problem. Så hvis du fejler noget i kroppen, som hindrer dig i din sport, eller bare er irriterende når du skal sove, så lad os kigge på det sammen. HUSK; undersøgelsen er gratis.Vi ses nok ikke så længe igen.


Med venlig hilsen


Maximilian Vincent Pein

Ejer MVPFysioterapi
156 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page