top of page

Autoriseret fysioterapeut med flair for styrke- og konditioneringstræning

Mit arbejde med atleter fra diverse sportsgrene såsom fodbold, håndbold, klatring og roning, har givet mig en generel god forståelse for både behandling og optimering af præstationsorienteret problemstillinger. 

Vi har som fysioterapeuter et kæmpe ansvar for vores patienter. Gennem de seneste år har jeg lagt mærke til, at vores fag er i udvikling og forskning bliver eksponentielt større. Dog glemmer vi en ting, og det er hvad vi fysioterapeuter faktisk reelt er i stand til. Når vi glemmer hvad vi egentlig kan, så kan det nogengange være svært at nå i mål. 

Jeg har selv været en del af dette fænomen. Jeg har for et par år siden døjet med et springerknæ (dette er en betændelsestilstand omkring knæskalssenen), som egentlig ikke er et stort problem. Dog viste det sig at være det alligevel. Efter utallige besøg hos fysioterapeuter i min klub, AGF, samt læger fra diverse sygehuse, både privat og offentlig, tog jeg beslutningen om at tage til München. I München sidder, i min optik, en af de bedste læger i verden: Dr. Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt. 
Et besøg hos ham ændrede alt for mit syn på kroppen, på skader, og mit syn på behandlinger. Måden hans undersøgelser foregår på er ikke til sammenligning. 
Han udfører og arbejder ud fra det som vi fysioterapeuter er ved at glemme; at se med sine hænder. 

Siden den dag, har jeg sat mig som mål at hjælpe! Jeg ved hvor frusterende det er, ikke at kunne komme videre med sin skade. Enten fordi at der er for lidt tid, eller fordi at den pågældende terapeut simpelthen ikke har kunne se og behandle problemet.

Måden jeg bygger min konsultation op på er, at vi starter med en snak. Her gennemgår vi sammen din sygedomshistorik, hvordan skaden er opstået, og hvor lang tid symptomerne har været tilstede. Jeg vil efter den undersøgelse, starte med manuel behandling i kombination med specifikke øvelser. 

Kroppen kan mere end vi tror, og derfor arbejder jeg manuelt, for at sætte gang i kroppens egne helingprocesser. Selvom det kan være en smule smertefuldt under behandlingen, så er resultaterne enestående for sig selv. 

 

bottom of page